web analytics
acties

Grote Lemniscaat Kunstmaand TestActie

Grote Lemniscaat Kunstmaand TestActie #Unboxing Openbare Vroonermeerschool Uit Alkmaar

De Lemniscaat Kunstmaand Test Actie

Een maand geleden zijn wij op zoek gegaan naar een testschool voor een heel bijzonder project: ‘Kunst in de Klas’. Uitgeverij Lemniscaat organiseert dit jaar voor de tweede keer een Kunstmaand. In een prachtige folder beschreven ze alle boeken die zij uitgeven op het gebied van kunst.

Helemaal enthousiast vroegen wij alle boeken aan voor een test. En wat schetste onze verbazing: ze vonden het een goed idee. Afgesproken werd dat we 1 testschool 11 boeken zouden sturen en daarnaast 11 leden ieder 1 boek. En zo geschiedde. In een grote zoektocht met letterlijk honderden aanmeldingen vonden wij de perfecte school: De Openbare Vroonermeerschool uit Alkmaar opgegeven door Maartje de Jong

Lemniscaat stuurde de boeken naar de 11 testers op en de school kreeg haar pakket. Natuurlijk willen wij graag dat de TopTesters (kinderen van de testschool) aan ons vertellen of die boeken van Lemniscaat nu echt zo leuk zijn en of ze goed te gebruiken zijn in de les.

Vandaag laten we de unboxing zien van de winnende school. (Veel kinderen mogen niet met hun gezicht in beeld en dat begrijpen we heel goed!)

Joehoe!

Het gewonnen pakket met de 11 boeken hebben wij ontvangen! Vol trots kwam de doos in de klas… Hij werd direct uitgepakt door de kinderen.

Bij ieder boek kwam er een wauw! Oooo!!! Kijk!!! He die ken ik!!! Heerlijk die enthousiaste kinderen. Het zijn 11 geweldige boeken.

De kinderen kregen de tijd en ruimte om de boeken met elkaar te bekijken. Er kwam veel herkenning aangezien ons thema deze periode ‘Ik ben een kunstenaar’ is.

De komende weken zullen wij de boeken gaan gebruiken!

Wordt vervolgd.

Nogmaals bedankt!

Groetjes Openbare Vroonermeerschool, Alkmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress