web analytics
acties

Ambassadeur gezocht!

Iedere woensdag kiezen we een Ambassadeursboek. Dat is een boek dat wij erg speciaal vinden en in de schijnwerpers willen zetten. We zoeken bij dat boek een Ambassadeur.

Wie kan er Kinderboeken Ambassadeur worden? Iedereen. Als je lid bent van onze groep Kinderboeken. Soms kiezen we een kind, soms een klas vol kinderen, soms een ouder met een kind en soms een blogger of een vlogger. Iedere week een ander boek en iedere week een andere ambassadeur.

Wat doet een ambassadeur. Hij, zij of ze vertelt of vertellen hoe ze het boek vinden. Ze adopteren als het ware het boek. Ze mogen erover schrijven op een eigen blog, als ze er maar over vertellen aan de andere leden.

Dit is een van de populairste items van KinderBoeken.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress