web analytics
acties

Grote Zwijsen-Testactie. #Unboxing door de Jan Ligthartschool Huibeven uit Tilburg

Grote Zwijsen-Testactie. #Unboxing door de Jan Ligthartschool Huibeven uit Tilburg

 

En we zijn van start! De pakketten zijn afgeleverd bij de scholen en de boeken zijn verdeeld over de groepen. Wat een feest! Het gebeurt natuurlijk niet iedere dag dat je school maar liefst 9 mooie boeken bezorgd krijgt. De dozen werden uitgepakt en de boeken aandachtig bestudeerd. Welk boek moest naar welke groep? Dat was nog een heel gepuzzel. In de meeste scholen is besloten om de boeken te laten rouleren.

Hier het verslag van de Jan Ligthartschool Huibeven uit Tilburg:

We hebben de boeken samen met de kinderen van mijn klas uitgepakt. Groep 3 was erg enthousiast en ze wilden al gelijk gaan lezen. Helaas waren niet alle boeken voor ons. Ik heb 2 boeken in groep 3 gelaten en de rest is verdeeld over de hele school.

De kinderen waren enthousiast! Bij ons op school doen ze drie keer per week een boekenbabbel om boeken te promoten. Dat is met deze boeken ook gebeurd en ze zijn nu bij een kind die zin had om het te lezen! Ik kijk uit naar de reacties van de kinderen.

IMG_5710

Nou, in Tilburg kunnen ze voorlopig vooruit!

Hoe het de andere vier scholen vergaat, hoor je binnenkort.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress