web analytics
interviews

KinderBoeken interviewt Jochem Myjer

Jochem Myjer houdt ook van Kinderboeken

In onze allereerste week van Kinderboeken vertelde Chriss in haar vaste boekwinkel enthousiast over onze groep. De eigenaar van Blz. Peter Swaanen aarzelde geen moment en liet haar een boek uitzoeken om te verloten. Het werd de Gorgels van Jochem Myjer. Zo hadden we ons eerste Ambassadeursboek. Vol enthousiasme stuurden we een verzoekje voor een interview en we waren welkom om via de mail een aantal vragen te sturen. Toen werd het stil. Gorgelend stil.

Jochem
En ineens stond daar vandaag ineens een overenthousiaste spraakwaterval in onze mail. We lagen dubbel van het lachen. Maar vooral ook trots! Wat een leuke man is dat.
Ennnnnn
Hij heeft groot nieuws. Wat dat grote nieuws is? Kijk snel. Ps als je de snelheid op 50% zet, is het prima te volgen.

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress