web analytics
leesclub

KinderBoekenLeesclub deel 1: Boek ontvangen

KinderBoekenLeesclub deel 1: Boek ontvangen

26178471_1781183918567194_782686655_o

DUO-LEESCLUB. 2 Boeken van Godijn Publishing in onze eerste KinderBoekenLeesclub

De boeken van onze eerste leesclubs zijn verzonden! De leden van de leesclub hebben ze ontvangen en van alle kanten bekeken. Wat vonden de lezer ervan?

Leesclub 1. Allard en de magische zuurstok van Fiona Hack.

Allard cover

Inge is blij met haar boek. Ze volgt Boek10 al langer en van deze reeks heeft ze nu de thriller Beet en nu dus Allard. Ze vindt dit een vrolijke voorkant maar de kleurkeuze van bruin/rood vindt ze minder geslaagd. De achterflap maakt erg nieuwsgierig: net genoeg informatie om te willen lezen zonder iets te verraden. Het boek heeft een groot lettertype en af en toe een illustratie wat het mooi maakt voor kinderen.

Rebecca vindt de kleur juist wel mooi omdat de illustratie er hierdoor erg uitspringt. Door het woord “zuurstok” hoopt ze dat het boek geschikt is voor jongens en dat het boek vol magie is. De info op de achterkant maakt ook haar nieuwsgierig. De info over de auteur vindt ze leuk om te lezen maar voor een kind lijkt het haar overbodig. Ze kan niet wachten om het boek voor te lezen!

Astrid en Saskia hebben het boek ook ontvangen en vonden het feestelijk verpakt. Deze vier dames hebben zin om te beginnen!

Leesclub 2. Het goud van de gelaarsde kat van Liesbeth Jochemsen.

26178686_1781183305233922_470739612_o

Annemieke ontving het boek als eerste. “De omslag ziet er prachtig uit, helemaal in de stijl van een twisted fairy tale…”

Martina vindt de cover ook super mooi en doet haar denken aan een fantasie verhaal. Aan deze cover zie je goed dat het voor wat ouder publiek is geschreven. Ze kan niet wachten om te beginnen.

Brigitte is blij met het mooi verpakte boek dat op haar deurmat viel. Ze houdt van fantasy en hoopt op een vlot geschreven verhaal, waarin diverse sprookjes voorkomen. “Met de voorkant zit het wel goed,” zegt ze, “de omslag is mooi, stijlvol en mysterieus tegelijk.”

Jamie Lee vindt de voorkant prachtig en kan niet wachten om te beginnen al heeft ze geen idee wat ze moet verwachten.

Heel veel positieve berichten dus!

We hebben er zin in en houden je zeker op de hoogte!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress