web analytics
leesclub

Leesclub Sterrenstof Daphne Deckers

Leesclub Sterrenstof Daphne Deckers

In deze leesclub lezen we Sterrenstof van Daphne Deckers. Het gaat om een essay dat Daphne heeft geschreven ter gelegenheid van De maand van de Spiritualiteit. We lezen het boekje met Dini, Linda, Inge, Mariska, Marian, Anita, Leonie, Evy, Inge en de enige mannelijke deelnemer Kevin. De leesclub bestaat uit een gevarieerd clubje en nadat iedereen zich had voorgesteld was het wachten op de komst van het leesexemplaar. In de tussentijd konden we al wat speculeren over de te verwachten inhoud. Eigenlijk gaat iedereen er wel van uit dat ze een fijn leesbaar boekje in handen zullen krijgen, niet al te moeilijk en waarschijnlijk – voor de moeders onder ons- erg herkenbaar. Een aantal van de deelnemers zijn al wel bekend met het werk van Daphne, een ander heeft wel eens een column van haar gelezen en sommigen stappen er helemaal blanco in.

Sterrenstof

 

Er worden al wel wat verwachtingen uitgesproken, zoals wat precies de link zal zijn met spiritualiteit en er wordt ook al gespeculeerd hoe onze jongste deelnemer Kevin het zal gaan ervaren.
De boekjes zijn inmiddels verstuurd en ontvangen en allemaal zijn we al enthousiast over de cover en kunnen we niet wachten om te beginnen met lezen.

Daphne

Comments are closed.

Powered by: Wordpress