web analytics
acties blog Nienke

Deel&WordLid&Win GroteGottmerMuziekBoekenTestActie

Hallo iedereen,

Welkom bij de nieuwe blog NienkeKinderBoekenblog die hoort bij de Facebookgroep Kinderboeken. We openen deze nieuwe website met een hele gave actie:

De GroteGottmerMuziekBoekenTestActie

Wat kun je winnen?

Samen met Uitgeverij Gottmer geven we twee pakketten met muziekboeken weg. We geven dus 2 x 8 boeken weg.

Het zijn 8 hele leuke muzikale boeken voor grote en kleine kinderen. Bij de boeken zoals Grieg zit een luister-cd.

Pakket 1. Dit pakket is voor een testschool. Een pakket met alle 8 Muziekboeken gaat naar 1 school die het pakket schoolbreed gaat uittesten. In het pakket zitten boeken voor zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Zorg bij inschrijving ervoor dat je zeker weet dat jouw school deze muziekboeken daadwerkelijk wil testen. Testen is best intensief: we vragen namelijk dat je 4maal in de groep verslag doet van de test: Hoe vinden de TopTesters (de leerlingen) de boeken. Hoe vinden ze het om les te krijgen met deze boeken? We verwachten veel inschrijvingen dus het zou zonde zijn als er iemand wint waar de boeken linea recta in de schoolbieb verdwijnen. Na de actie mag je de boeken natuurlijk houden, dat spreekt voor zich.

Pakket 2. Dit pakket bestaat uit 8 losse boeken. 8 leden kunnen ieder 1 boek winnen. Zij testen dan hun boek uit. Je kunt je voor zowel pakket 1 als 2 inschrijven. Je mag bij pakket 2 voorkeur voor leeftijd opgeven.

Mag je ook meedoen als ouder/ blogger of liefhebber van muziek? Ja natuurlijk! Graag zelfs!

Bonus. Hierboven zie je alle boeken die ik zelf als recensie-exemplaar heb ontvangen. Die zal ik gedurende de test verloten onder de inzendingen.

Hieronder zie je een foto met alle deelnemende boeken!

 

 

 

Wat moet je doen?

Voor beide pakketten geldt:

  • je bent lid van de Facebookgroep Kinderboeken
  • je deelt dit bericht op je tijdlijn
  • in de Facebookgroep Kinderboeken staat een item dat begint met: Alleen hier kun je je inschrijven voor de GroteGottmerMuziekBoekenTestActie. Alleen aanmeldingen in de groep tellen mee. (bij de vorige testactie was het item 300 keer gedeeld; dan kan ik het echt niet allemaal terugvinden als je je daaronder aanmeldt). Meld je aan door Pakket 1 en of Pakket 2 in te vullen.

NB. Dit is geen verloot-actie: we zoeken testers. Schrijf daarom in het item in de groep waarom juist jij het boek wilt uittesten.

Voor Pakket 1 geldt bovendien dat je het met de school hebt overlegt. Dus de school moet het leuk vinden om deze boeken uit te testen en daar verslag van uit te brengen aan onze FB groep. Pas hierbij op: de groep is weliswaar besloten maar een foto is zo gedeeld. De Facebookgroep Kinderboeken noch Uitgeverij Gottmer is aansprakelijk voor een foto die nav deze actie gedeeld wordt op internet. (zelf zullen we natuurlijk niets delen zonder toestemming en je hoeft geen foto’s met kinderen herkenbaar in beeld aan te leveren.)

Nb.2 Kinderboeken probeert zo groot mogelijk te worden omdat we graag meer van dit soort testacties in de toekomst willen verzorgen. Dus nodig je vrienden uit! Zegt het voort, zegt het voort, zegt het voort!!

 

Wanneer is de bekendmaking? 

1 april 2018

 

Heel veel succes!

Lieve groet Denise en Nienke.

Als je vragen hebt: tag ons en stel je vraag of stuur ons een pb.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress