web analytics
Blog Anneke

Introductie SelfSpot

 

Kinderboeken wil graag een platform bieden aan nieuw Nederlandstalig en Vlaams talent. We merken dat er onder onze leden veel beginnende auteurs schuilgaan die (nog) geen uitgeverij achter zich hebben staan. Deze auteurs willen wij een steuntje in de rug geven. Heb je een boek geschreven en zelf uitgegeven dan bieden wij jou de mogelijkheid om dit onder de aandacht te brengen van een groot lezerspubliek.

 

Wat is de bedoeling?

In de Facebook groep Kinderboeken en YA besteden we aandacht aan je boek in een uitgebreid bericht. We vertellen over de inhoud van het boek, voor welke leeftijdscategorie het geschikt is, wat het kost en waar het te koop is. Tegelijkertijd bieden we de leden van de groep de mogelijkheid een exemplaar te winnen. De FB groep heeft momenteel meer dan 11.000 leden, dus het bereik is groot.

 

Voorwaarden

  • Het boek moet geschikt zijn voor de leeftijdscategorie 0 tot 15 jaar
  • Je moet bereid zijn een of meerdere exemplaren van het boek ter beschikking te stellen voor aanmelding en winactie
  • Je kunt je aanmelden bij Anneke via het mailadres: boekenfabriek@gmail.com

 

Met dank aan © Michael Reefs voor de prachtige banner!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress