web analytics
recensiegrid recensies kinderboek

Conny – Kinderboekenrecensie 4**** voor Boemel, het varken zegt knor van Angie Franssen

Angie Franssen heeft de leuke serie “Boemel boekjes” uitgebracht. Er zijn verschillende titels waaronder Boemel beroepen, Boemel twaalf maanden en deze het zesde boekje “Boemel het varken zegt knor” .

De serie is geschikt voor jongens en meisjes tussen de twee en vijf jaar waarbij  de ene titel zelfs al voor jongeren kinderen geschikt is  en de ander weer voor wat ouder.  Deze titel is uitermate geschikt voor de allerkleintjes tot ongeveer een jaar of twee á drie. Het boekje springt er uit door zijn praktische en eenvoudige opzet.

Als je het boekje open slaat zie je aan de ene zijde de tekst  waarbij een dier wordt benoemt en het geluid wat hij maakt.

Aan de andere kant zie je een vrolijk gekleurde illustratie van het dier waar het over gaat.  Het is een duidelijke aparte wat moderne stijl. Origineel en kleurrijk. Laten we het maar de “boemel-stijl” noemen. Daar dit het zesde boekje is zal je als je de eerdere boekjes al kent je meteen deze stijl herkennen en weten dat het van dezelfde illustrator is.

Het is dus een praktisch boekje waar je veel plezier mee kunt beleven om samen met je kind de dieren en hun geluiden te oefenen. Niet alleen huisdieren komen langs maar ook een paar wilde dieren.

Boekgegevens :

Titel          Boemel, het varken zegt knor

Auteur      Angie Franssen

Uitgeverij  BlueSkyArt

Isbn          9781686829635

Conny schrijft al jaren recensies voor haar eigen blog Conniesboekkies en boekenbijlage. Ook is ze te vinden op haar Facebookpagina Conniesboekkies en Instagram.

https://conniesboekkies.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw mening:

Powered by: Wordpress